Інгредієнти
- яйце – 1 шт
- сіль
- 200 г м'якоті яловичини
- 4 склянки яловичого бульйону
- морква – 1 шт
- 1 щіпка тертого мускатного горіха
- 1 невелика ріпка
- цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
- масло вершкове
- 1 ст. л. свіжих хлібних крихт
- 1 перо зеленої цибулі
- петрушка рубана
Покроковий рецепт приготування
Яловичину дрібно порубати або провернути через м'ясорубку. Цибулину подрібнити. Змішати рубане м'ясо з хлібними крихтами, цибулею, рубаною петрушкою і мускатним горіхом. Фарш посолити, поперчити і скачати з нього 16 маленьких кульок розміром з волоський горіх. Кинути в каструлю з киплячою водою і варити близько 10 хв. Вийняти і відкласти в сторону. Морква і ріпку очистити, нарізати великою соломкою, зелену цибулю подрібнити. У каструлі розтопити масло, додати 0,5 склянки бульйону і приготовані овочі. Накрити кришкою і варити на середньому вогні близько 5 хв. Влити решту бульйону, додати фрикадельки, довести до кипіння і варити 2-3 хв., Щоб фрикадельки прогрілися. Якщо потрібно, посолити і поперчити за смаком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!