Тортилью З яловичини і мигдалем

тортилью З яловичини і мигдалем

тортилью З яловичини і мигдалем

Інгредієнти

  • 0,3 стручки гострого зеленого перцю
  • фарш яловичий – 500 г
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • 2 великих помідора
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 0,5 склянки мигдалю

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Лук очистити, дрібно нарізати. Гострий перець вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину, ще раз промити і нарізати тонкими півкільцями. Мигдаль розмолоти в дрібну крихту. У сковороді розігріти олію, додати цибулю і обсмажувати 1 хв. Викласти м'ясний фарш, ретельно перемішати, розминаючи грудочки виделкою. Готувати, помішуючи, на сильному вогні 3 хв. Крок 2 Додати до м'яса перець і подрібнений мигдаль. Зменшити вогонь і готувати, постійно помішуючи, 2 хв. Гострота цієї страви буде залежати від кількості перцю. Якщо використовувати третину стручка середнього розміру (шматочок приблизно 3 см), тортильи вийдуть помірно гострими. Крок 3 Помідори вимити, обсушити і нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Обсмажити в невеликій кількості рослинного масла по 30 сек. з кожного боку. Помідори також можна обсмажити на грилі. На кожну тортилью покласти по кухоль помідора і по 2-3 ст. л. м'ясної начинки. Згорнути коржі в трубочки і подати до столу.

0/5 (0 Reviews)