ТОНКИЙ Фарш для галушок і мус

Інгредієнти

  • яйця (тільки білки) – 4 шт.
  • будь-який нежирний м'ясний фарш – 1 кг
  • мелений білий перець
  • сіль – 4 ч.л.
  • вершки жирністю 35% – 1,5 склянки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Вершки охолодіть. Фарш збийте в блендері або кухонному комбайні, потім протріть через дрібне сито. Білки злегка збийте в легку піну і введіть порціями в фарш. Приправте сіллю і перцем, перемішайте і ще раз протріть через сито. Викладіть в миску, накрийте тарілкою і поставте зверху невеликий вантаж. Помістіть в холодильник на 2 ч. Крок 2

ТОНКИЙ Фарш для галушок і мус

Поставте миску з фаршем в ємність, наповнену льодом. Поступово додавайте охолоджені вершки, перемішуючи дерев'яною ложкою або силіконової лопаткою. Крок 3

ТОНКИЙ Фарш для галушок І мус

Готовий фарш беріть столовою ложкою і з допомогою другий ложки сформуйте з нього невелику галушки. Опустіть її в киплячу воду або бульйон і варіть 2 хв. З такого фаршу виходять фантастичні китайські закуски, дім-сами. Особливо гарні прозорі пельмені, які потрібно варити на пару. Для цього буде потрібно знайти пшеничний крохмаль – не найпростіше завдання, але здійсненне. Для тесту змішайте 150 г пшеничного крохмалю з 2 ч. Л. кукурудзяного крохмалю, додайте 2 ст. л. розтопленого свинячого жиру і, розтираючи, влийте трохи більше 1/2 склянки крутого окропу. Дуже швидко замісіть еластичне тісто. Беріть шматочки розміром з волоський горіх, розгортайте дуже тонкий кружок, начиняють фаршем, защипують на манер вареника і викладайте в пароварку, викладену листям салату. Готуйте на пару близько 10 хв. і подавайте з соєвим соусом.

0/5 (0 Reviews)