Один з варіантів популярного страви – так званої & quot; м'ясної буханки & quot ;, якоїсь варіації м'ясного рулету. Тут поєднуються кілька смаків – ніжний курячий фарш, вершковий смак кедрових горішків, чорний хліб і прянощі.
фарш-кидок x Інгредієнти
- курячий фарш 750 г
- бородинський хліб 225 г
- кедрові горіхи 60 г
- цибулина 1 шт.
- зубчик часнику 2 шт.
- невеликий пучок базиліка 1 шт.
- невеликий пучок петрушки 1 шт.
- яйце С0 1 шт.
- оливкова олія 2 ст.л.
- вершкове масло 10 г
- панірувальні сухарі 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Террін будемо робити в два заходи: горіхи і цибулю додамо в кінці, а спочатку змішаємо фарш, подрібнений в крихту бородинський хліб і зелень. Крок 2
Лук з часник обсмажити на оливковій олії протягом 2-3 хвилин. Потім туди ж додамо горіхи і на середньому вогні витримаємо їх ще 2-3 хвилини. Крок 3
Вбийте в фарш яйце і додайте цибулю з горіхами. Крок 4
Террін можна випікати або на водяній бані, або просто запікати в духовці. Не забудьте змастити форму для випічки вершковим маслом і присипати її сухарями. Крок 5 Випікаємо террин в духовці, розігрітій до 180 С, протягом 40-50 хвилин – спочатку під фольгою, після 10-15 хвилин без фольги. Потім злийте утворився в процесі випікання сік і відправте террин під прес на декілька годин в холодильник, щоб він зберіг форму. Готовий террин подавайте, нарізавши на скибочки. Смачного! Корисна порада
Якщо ви хочете, щоб цибуля не відчувався в Террін, наріжте його якомога дрібніше
Господині на замітку
Замість бородинского хліба можна додати білий хліб – тоді вийти більш ніжний смак
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!