Інгредієнти
- печериці – 200 г
- качан салату-латуку – 1 шт.
- рослинне масло для обсмажування
- сіль, перець
- насіння кунжуту – 0,5 склянки
- великий зубчик часнику – 1 шт.
- свиняча вирізка – 400 г
- свіжозамороженої зелена квасоля – 400 г
- помідори черрі – 8 шт.
Для заправки:
- цукор – 0,5 ч. л.
- кунжутне масло – 2 ст. л.
- білий винний оцет – 1 ст. л.
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Квасоля заздалегідь розморозити: покласти в друшляк, поставити його на миску і помістити на верхню полицю холодильника. Закип'ятити велику кількість підсоленої води, покласти квасолю і знову довести до кипіння. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Помістити у велику миску і залишити в теплому місці. Крок 2
Свинину вимити, нарізати смужками довжиною 3,5 см і шириною 1,5 см. Приправити сіллю і перцем. Половину насіння кунжуту пересипати на плоске блюдо, обваляти в них шматочки м'яса і обсмажити, по 3 хв. з кожного боку. Перекласти в миску з квасолею, накрити. Крок 3
Печериці вимити, обсушити, нарізати тонкими пластинами і обсмажити в тій же сковороді, де смажилася свинина, 6-7 хв. Додати до м'яса і квасолі, перемішати. Крок 4
Помідори черрі і салат вимити. Помідори розрізати навпіл, салат розібрати на листя і крупно їх нарвати. Крок 5
Збити кунжутне масло з оцтом, цукром і сіллю. Крок 6
Часник очистити, розрізати навпіл і натерти їм чисту сковороду. Обсмажити на ній залишився кунжут, постійно помішуючи, 1 хв. У салатницю викласти листя латуку, скропити невеликою кількістю приготовленої заправки. Зверху покласти квасолю з м'ясом і грибами і помідори. Полити заправкою і посипати обсмаженою кунжутом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!