Інгредієнти
- м'якоть телятини – 0,5 кг
- великий картопля – 5 шт.
- солодкий болгарський перець – 200 г
- цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
- морква велика – 1 шт.
- часник – 3 зубчики
- масло рослинне без запаху для обсмажування – приблизно 100 мл на всі інгредієнти
- вода – близько 150 мл
- перці червоний гострий, чорний мелений, запашний горщиком
- барбарис
- мелений коріандр
- лавровий лист
- сіль за смаком
- зелень (кріп, петрушка) – за бажанням
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кмин
Покроковий рецепт приготування
Телятину моєму, звільняємо від жилок, якщо вони є, ріжемо кубиком. Розмір кубика вибирайте на свій розсуд (я робила дрібний, приблизно 3х3 см). Овочі миємо, чистимо і нарізаємо великим кубиком. Якщо вам не подобається тушкована морква кубиком, можна натерти її на крупній тертці. Далі вам знадобляться сковорода для обсмажування і глиняний горщик для приготування в духовці. Духовку розігріваємо до 220 ° C. М'ясо обсмажуємо на сильному вогні з невеликим кол-вом масла і викладаємо в горщик. За тим же принципом швидко обсмажуємо цибулю, моркву (можна на одній сковороді) і болгарський перець. Викладаємо їх зверху на м'ясо. Потім на сильному вогні обсмажуємо картоплю до золотистої скоринки і відправляємо в горщик до м'яса і овочів. Солимо, перчимо, додаємо спеції, крім лаврового листа і запашного перцю, перемішуємо. Наливаємо воду, зверху кладемо часничок, запашний перець і лавровий лист. Закриваємо кришкою і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40-60 хв. За бажанням зелень можна додати при подачі на стіл. Страва готова, смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!