Інгредієнти
- 0,5 склянки сухого червоного вина
- 1,5 кг картоплі
- 800 г телятини на кісточці
- цукор – 1 ч.л..
- 1 ч. л. паприки
- 2 ст. л. оливкового масла
- 2 червоних гострих перчика
- 0,5 склянки соєвого соусу
- лимон
- сіль
- 1 ч. л. кумина
- 4-6 шт. бутонів гвоздики
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Телятину вимити, обсушити і нарізати порційними шматками. Крок 2 В сотейнику підігріти, не доводячи до кипіння, соєвий соус з вином. Додати цукор, гострий перець, кумін, гвоздику. Крок 3 Помістити м'ясо в миску, залити гарячим маринадом і поставити в холодильник на 3-4 ч. Крок 4 Картопля ретельно вимити, розрізати вздовж на дві частини. Скласти в миску, влити оливкове масло, додати паприку, посолити. Перемішати і поставити в холодильник на 2 & nbsp; ч. Крок 5 Обсмажити на грилі до готовності м'ясо і картоплю. Обсмажити часточки лимона. Видавити на м'ясо лимонний сік.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!