Смачний ситний вечеря сподобається Вашим домочадцям. Швидше приготуйте його і всіх кличте на стіл!
Інгредієнти
- Яловичина – 500 гр.
- яйце – 1 шт.
- окріп – 4 ст.л.
- вівсяні пластівці – 1/2 склянки
- сир – 50 гр.
- цибулина – 1шт.
- зубчики часнику – 3-4 шт.
- рослинне масло – 4 шт.
- паприка, чорний мелений перець, сіль за смаком
- для тушкованих овочів: 2 баклажана
- болгарський перець – 2 шт.
- цибулина – 1 шт.
- помідор – 3 шт.
- рослинне масло – 4 ст.л.
- зелень, білий кунжут для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Перемолоти на м'ясорубці яловичину і цибулю. Часник подрібнити на чеснокодавке. Змішати вівсяні пластівці з водою і яйцем. Додати спеції, подрібнений часник, цибуля, сир і фарш. Все перемішати. Крок 2 Сформувати маленькі тюфтельки. Крок 3 Деко змастити олією, викласти на нього тюфтельки, посипати кунжутом (за бажанням) і запікати їх 20 хвилин при 200 С. А поки готуються тюфтельки, згасимо овочі. Крок 4
На рослинному маслі посмажити до золотистого кольору нарізану півкільцями цибулю і дрібно нарізаний часник, додати нарізану кружальцями баклажани (щоб пішла гіркота заздалегідь баклажани витримати в солоній воді), болгарський перець нарізати шматочками. Помідори крупно нарізати і додати до овочів. Гасити близько 15 хвилин. Посолити, поперчити за смаком. Після додати овочі до тюфтельки, прикрасити зеленню і подавати до столу. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!