ТЕФТЕЛІ З вівсяних пластівців і тушковані овочі

Смачний ситний вечеря сподобається Вашим домочадцям. Швидше приготуйте його і всіх кличте на стіл!

Інгредієнти

  • Яловичина – 500 гр.
  • яйце – 1 шт.
  • окріп – 4 ст.л.
  • вівсяні пластівці – 1/2 склянки
  • сир – 50 гр.
  • цибулина – 1шт.
  • зубчики часнику – 3-4 шт.
  • рослинне масло – 4 шт.
  • паприка, чорний мелений перець, сіль за смаком
  • для тушкованих овочів: 2 баклажана
  • болгарський перець – 2 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • помідор – 3 шт.
  • рослинне масло – 4 ст.л.
  • зелень, білий кунжут для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Перемолоти на м'ясорубці яловичину і цибулю. Часник подрібнити на чеснокодавке. Змішати вівсяні пластівці з водою і яйцем. Додати спеції, подрібнений часник, цибуля, сир і фарш. Все перемішати. Крок 2 Сформувати маленькі тюфтельки. Крок 3 Деко змастити олією, викласти на нього тюфтельки, посипати кунжутом (за бажанням) і запікати їх 20 хвилин при 200 С. А поки готуються тюфтельки, згасимо овочі. Крок 4

ТЕФТЕЛІ з вівсяними пластівців і тушковані овочі

На рослинному маслі посмажити до золотистого кольору нарізану півкільцями цибулю і дрібно нарізаний часник, додати нарізану кружальцями баклажани (щоб пішла гіркота заздалегідь баклажани витримати в солоній воді), болгарський перець нарізати шматочками. Помідори крупно нарізати і додати до овочів. Гасити близько 15 хвилин. Посолити, поперчити за смаком. Після додати овочі до тюфтельки, прикрасити зеленню і подавати до столу. Смачного!

0/5 (0 Reviews)