Ідеальне поєднання для вечері, щоб смачно поїсти, але при цьому не поправитися.
Інгредієнти
Для гарніру:
- 200 мл пюріровать томатів
- 8 картоплин
- 2 морквини
- 1 солодкий перець
- 1 цибулина
- 1 невеликий пучок петрушки
- 1 ст. л. рафінованої олії
- сіль
Для тефтелей:
- 400 г яловичого фаршу
- 1 біла цибулина
- & # 189; ч. л. каррі
- мелений чорний перець
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Зробити тефтелі. Цибулину очистити і порізати як можна дрібніше. У мисці з'єднати разом фарш, цибулю і спеції, добре перемішати і відбити. Вологими руками сформувати невеликі тефтелі 4-5 см в діаметрі.
Підготувати овочі: картопля, морква, цибуля і перець помити, очистити і нарізати приблизно однаковими шматочками. Картопля скласти окремо в сотейник, залити невеликою кількістю окропу або овочевого бульйону, варити на середньому вогні 7-10 хвилин.
В цей час на сковороді розігріти масло і на сильному вогні обсмажити тефтелі по 2-3 хвилини з кожного боку, щоб з'явилася рум'яна кірочка. Додати моркву, цибулю, перець, петрушку і томати. Довести до кипіння і тушкувати, помішуючи, на середньому вогні 5-7 хвилин. Перекласти тефтелі з овочами в каструлю до картоплі, посолити за смаком і тушкувати на середньому вогні до повної готовності картоплі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!