Особливу пікантність тефтелі надають насіння фенхелю. Тефтелі готуються в томатному соусі з овочами. Подавати їх можна практично з будь-яким гарніром.
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш яловичий 500 г
- пармезан 50 г
- насіння фенхелю 1 ч.л.
- сухарі панірувальні 50 г
- часник 2 зуб.
- олія оливкова 2 ст.л.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- морква 1 шт.
- томати різані в с/с 400 мл
- петрушка для подачі
- селера 2 стебла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/tefteli-s-syrom-i-fenhelem-cbd502b.jpg" alt = "ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель" />
У велику миску скласти: фарш, тертий пармезан, насіння фенхелю, сухарі, пропустити через прес часник. Приправити сіллю і перцем. Крок 2
Ретельно вимісити фарш, скачати кульки розміром з волоський горіх. Крок 3
У сковороді розігріти масло, обсмажити тефтелі до золотистої скоринки. Може знадобитися декілька заходів. Крок 4
У великому сотейнику розігріти масло. Морква, цибуля і селера дрібно нарізати. Обсмажити в сотейнику. Крок 5
Додати до овочів томати і при необхідності трохи окропу, щоб соус не був занадто густим. Крок 6
Викласти обсмажені тефтелі в соус і довести до готовності під кришкою. Крок 7
При подачі посипати рубаною петрушкою. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!