Інгредієнти
- 500 г сметани
- 1 ч. л. суміші “гарам масала”
- топлене масло для смаження
- 1 кг фаршу з баранини
- цибуля ріпчаста
- 1 ч .. л. кориці
- 250 г курдючного сала
- за смаком чорний перець і сіль
Покроковий рецепт приготування
Приготувати фарш з баранини, сала і цибулі. Додати чорний перець, сіль і корицю. Зробити з фаршу великі круглі тефтелі і обсмажити в олії до готовності. Залити сметаною, змішаної з “Гараму масала”, і тушкувати до загустіння соусу. Подавати з довгозерний рисом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!