ТЕФТЕЛІ З ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ В ДУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

ТЕФТЕЛІ З ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ В дУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

Конкурс Містраль Рис як культура x Інгредієнти

  • 300 г фаршу (наприклад, яловичина зі свининою)
  • 200 г грибів (наприклад, шампіньйони)
  • 50 г сиру
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 0,5 склянки круглозерний рису “Кубань” від Містраль
  • 0,5 склянки води
  • 1 стакан томатного соку (в даному рецепті домашній з шматочками солодкого перцю)
  • 2 ст. л. борошна або крохмалю
  • 3 ст. л. сметани
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • 0,5 ч. Л. кропу (можна сушеного)
  • 1 ч. л. (Без верху) цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ТЕФТЕЛІ З ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ В дУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

Рис попередньо зварити і остудити. Гриби разом з цибулею і часником подрібнити в блендері до шматочків середнього середніх розміру. Крок 2

ТЕФТЕЛІ З ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ В дУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

Фарш добре вимісити, рази 3-4 добре стукнувши в мисочці (він тоді стає більш однорідний і м'який). Додати рис, цибульний-грибну суміш, сир (натертий на дрібній тертці), кріп, сіль і перець. Все добре перемішати. Крок 3

ТЕФТЕЛІ з ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ В дУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

Руки змочити холодною водою і сформувати з фаршу тюфтельки. Викласти їх у жароміцних форму в один шар. Крок 4

ТЕФТЕЛІ З ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ в дУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

взяти томатний сік, але якщо у вас немає томатного соку, то ви можете взяти склянку холодної води і розчинити в ній 1 ст. л. з верхом томатної пасти. Додати в сік цукор, перемішати. Крок 5

ТЕФТЕЛІ З ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ В дУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

Тепер додати в сік сметану і ще раз перемішати. Крок 6

ТЕФТЕЛІ З ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ В дУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

В 1/2 склянки холодної води розчинити борошно або крохмаль так, щоб не було грудочок. Змішати томатно-сметанним суміш і борошно, розчинену у воді. Залити тефтелі. Крок 7

ТЕФТЕЛІ З ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ в дУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

Накрити форму фольгою і поставити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 50-60 хвилин. Крок 8

ТЕФТЕЛІ З ГРИБАМИ, ЗАПЕЧЕНІ В дУХОВЦІ в томатному-СМЕТАННОМУ соусі

Після запікання зняти фольгу.

0/5 (0 Reviews)