Інгредієнти
- Фарш (можна з жиром) 800 г-1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Рис круглозерний 150-200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- перець чорний
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Часник 2 зубчики
Для соусу:
- Сметана 400-500 г
- Вода 200 мл
- Томатна паста 3 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Рис відварити до напівготовності (10-15 хв) в слабо киплячій воді без кришки. Крок 2 Почистити цибулю і часник, натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку. Крок 3 Змішати всі інгредієнти, зробити кульки діаметром 4 см. Крок 4 Укласти їжачки в форму, залити соусом або водою, накрити фольгою. У фользі зробити ножем кілька отворів для випуску пари. Крок 5 Запікати 1 год при t = 190. При бажанні за 20 хв до закінчення зняти фольгу, щоб тефтелі зарум'янилися.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!