ТЕФТЕЛІ (Їжачок)

Інгредієнти

  • Фарш (можна з жиром) 800 г-1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Рис круглозерний 150-200 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Часник 2 зубчики

  • Сіль
  • перець чорний

Для соусу:

  • Сметана 400-500 г
  • Вода 200 мл
  • Томатна паста 3 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Рис відварити до напівготовності (10-15 хв) в слабо киплячій воді без кришки. Крок 2 Почистити цибулю і часник, натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку. Крок 3 Змішати всі інгредієнти, зробити кульки діаметром 4 см. Крок 4 Укласти їжачки в форму, залити соусом або водою, накрити фольгою. У фользі зробити ножем кілька отворів для випуску пари. Крок 5 Запікати 1 год при t = 190. При бажанні за 20 хв до закінчення зняти фольгу, щоб тефтелі зарум'янилися.

0/5 (0 Reviews)