Затишне домашнє блюдо для всієї родини від Наталії Арамоновой.
Інгредієнти
Для соусу:
- 1 невелика біла цибулина
- 1 ч. л. зіри
- 1 ч. л. меленої куркуми
- 1/2 ч. л. меленої солодкої паприки
- 350 мл курячого або овочевого бульйону
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 20 г вершкового масла
Для тефтелей:
- 1 невелика біла цибулина
- 1 невеликий пучок петрушки
- 2 шматки білого хліба
- 600 г фаршу з індички
- ½ ч. Л. меленої солодкої паприки
- 1/4 ч. л. меленого куркурми
- 1/2 ч. л. свежемолотого чорного перцю
- 1 яйце
- 1 ст. л. рослинного масла
- сіль
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Для тефтелей цибулю очистити, довільно порізати. Петрушку помити, обсушити і відокремити гілочки. З хліба зрізати скоринки, м'якоть нарізати. Крок 2 В чашу блендера скласти листя петрушки, цибулю і хліб, подрібнити до однорідного стану. Крок 3 Додати фарш і все спеції, розбити яйце і вимісити руками. Посолити за смаком, перемішати і сформувати невеликі тефтелі, діаметром 4-6 см. Крок 4 Приготувати соус. Лук очистити і порізати кубиками. У товстостінній каструлі розігріти масло, обсмажити зіру 1 хвилину. Коли з'явиться пряний аромат, додати цибулю, куркурму, паприку, обсмажувати до м'якості на середньому вогні, постійно помішуючи, 3-4 хвилини. Влити бульйон, перемішати і довести до кипіння. Крок 5 На сковороді розігріти олію. Обсмажити тефтелі по 1-2 хвилини з кожного боку на сильному вогні, не доводячи до готовності. Крок 6 Обсмажені тефтелі скласти в соус, накрити і тушкувати 10-15 хвилин. В кінці посолити за смаком, перемішати і подати з шматочками багета.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!