Інгредієнти
- 1 стакан червоного сухого вина
- молоко – 2 склянки
- 4 ст. л. тертого твердого сиру
- 0,25 склянки меленого фундука
- борошно – 2 ст.л.
- часник – 1 зубчик
- масло рослинне
- фарш яловичий – 500 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Вміст пакетика Маггі на друге суміш для котлет розвести в 150 мл теплої води. Дати настоятися 2 хв. Крок 2 Додати 2 ст. л. тертого сиру, мелений фундук і настоявся суміш в миску з фаршем. Ретельно перемішати до однорідності. Крок 3 Скачати з фаршу кульки діаметром 3,5 см. Борошно просіяти на велике плоске блюдо або обробну дошку. Кожна кулька обваляти в борошні. Крок 4 Часник очистити, злегка розім'яти площиною леза ножа. Розігріти в сковороді трохи рослинного масла. Покласти часник. Обсмажувати його протягом 30 сек., Потім видалити. Крок 5 Викласти на сковороду тефтелі і обсмажувати їх по 2 хв. з кожного боку. При необхідності можна додати ще трохи олії. Крок 6 Влити вино, готувати 1 хв. Зменшити вогонь, влити молоко і готувати без кришки, час від часу перевертаючи тефтелі, 10 хв. Посипати блюдо тертим сиром. Відразу ж подавати на стіл.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!