ТЕФТЕЛІ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

ТЕФТЕЛІ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

ТЕФТЕЛІ ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Інгредієнти

  • 1 стакан червоного сухого вина
  • молоко – 2 склянки
  • 4 ст. л. тертого твердого сиру
  • 0,25 склянки меленого фундука
  • борошно – 2 ст.л.
  • часник – 1 зубчик
  • масло рослинне
  • фарш яловичий – 500 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Вміст пакетика Маггі на друге суміш для котлет розвести в 150 мл теплої води. Дати настоятися 2 хв. Крок 2 Додати 2 ст. л. тертого сиру, мелений фундук і настоявся суміш в миску з фаршем. Ретельно перемішати до однорідності. Крок 3 Скачати з фаршу кульки діаметром 3,5 см. Борошно просіяти на велике плоске блюдо або обробну дошку. Кожна кулька обваляти в борошні. Крок 4 Часник очистити, злегка розім'яти площиною леза ножа. Розігріти в сковороді трохи рослинного масла. Покласти часник. Обсмажувати його протягом 30 сек., Потім видалити. Крок 5 Викласти на сковороду тефтелі і обсмажувати їх по 2 хв. з кожного боку. При необхідності можна додати ще трохи олії. Крок 6 Влити вино, готувати 1 хв. Зменшити вогонь, влити молоко і готувати без кришки, час від часу перевертаючи тефтелі, 10 хв. Посипати блюдо тертим сиром. Відразу ж подавати на стіл.

0/5 (0 Reviews)