Тава-кюфта & nbsp; в & nbsp; перекладі з вірменського & ndash; значить & quot; кюфта, приготована на сковороді & quot ;. Тобто котлета в цьому бургер зроблена за тими ж правилами, що і кюфта: фарш для неї збивається вручну, довго відбивається про дошку, і кюфта стає ніжною і повітряної, майже як суфле. На додаток до котлети беремо перець Цицак, свіжий томат, аджику і соус на основі сметани і кінзи.
Інгредієнти
- яловичина для фаршу – 400 г
- житня або біла булка для бургера – 4 шт.
- Цицак маринований (або звичайний маринований червоний гострий перець) – 120 г
- аджика – 160 г
- сметана – 40 г
- кінза – 40 г
- салат латук – 20 г
- помідори – 240 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Яловичину провернути через м'ясорубку, фарш відбити руками, з силою кидаючи про дошку. Крок 2 Зробити з фаршу 4 котлети і обсмажити з двох сторін до готовності. Крок 3 Далі беремо маринований перець Цицак ріжемо на дрібні шматки, додаємо аджику, трохи сметани і кінзи. Крок 4 На нижню частину булки кладемо салат латук, приготований соус з маринованого Ціцак, потім помідори і зверху котлету. Крок 5 Далі закриваємо верхньою частиною булки. Окремо подаємо той же соус, який йде в бургер. До речі
Рецепт надано Гаяне Бреіовой, господинею & nbsp; ресторану Gayane & rsquo; s.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!