тапас

тапас

Інгредієнти

Для грибів з часником:

  • печериці – 500 г
  • часник – 2 зубчики
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сухий херес – 4 ст. л.

  • сік 1 лимона
  • сіль – за смаком
  • масло рослинне (оливкова) – 3 ст. л.
  • петрушка – 2 гілочки
  • горіхи кедрові – 2 ст. л.

Для гострого арахісу:

  • арахіс – 500 г
  • часник – 2 зубчики
  • велика сіль – 0,5 ч. л.
  • маленькі сушені перці чилі – 10 шт.
  • масло рослинне (оливкова) – 1 ст. л.

Для Естремадурського рулетиков:

  • зварені круто яйця – 3 шт.
  • м'який овечий сир – 250 г
  • варено-копчена шинка – 500 г
  • горіхи волоські – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Приготувати гострі горішки. Перці чилі крупно потовкти товкачем, часник очистити і подрібнити. Обсмажити перці і часник в розігрітій олії, 2 хв. Крок 2

тапас

Додати арахіс і смажити на повільному вогні до золотистого кольору. Зняти з вогню, посолити. Крок 3

тапас

Приготувати гриби з часником. Гриби вимити і крупно нарізати. Часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, розібрати на листочки. Крок 4

тапас

Розігріти в сковороді олію і обсмажити часник , 3 хв. Додати гриби і горіхи, влити херес і готувати, поки не випарується вся рідина. Скропити соком лимона, приправити сіллю і перцем і посипати листочками петрушки. Крок 5

тапас

Горіхи порубати ножем в дрібну крихту. Сир натерти на крупній тертці. Яйця подрібнити. Змішати сир, горіхи і яйця. Крок 6

тапас

Шинку нарізати тонкими скибочками. Змастити кожну скибочку сумішшю і згорнути рулетиком.

0/5 (0 Reviews)