Тальятелле З м'ясні та сирні КУЛЬКАМИ ПІД ЧЕРВОНИМ І зеленим соусом

Інгредієнти

  • паста тальятелле (біла і зелена) – 1 упаковка або 6 гнізд
  • помідори черрі – 300 г

Для зеленого соусу

  • сіль – повкусу
  • морква середнього розміру – 1 шт.

Для зеленого соусу

  • шпинат – 1 пучок

Для зеленого соусу

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.

Для зеленого соусу

  • бульйон овочевий

Для зеленого соусу

  • масло оливкове
  • орегано (або суміш італійських трав)
  • базилік – 2-3 гілочки

Для зеленого соусу

  • перець болгарський – по смаку

Для червоного соусу

  • сіль – за смаком
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • масло оливкове
  • часник молодий – 5 зубчиків великих
  • орегано (або суміш італійських трав) – 2 ч. Л.
  • перець чилі – кілька шматочків

Для червоного соусу

  • помідори в соственном соку – 500 г

Для червоного соусу

  • перець болгарський – до смаку

Для м'ясних кульок

  • сіль – за смаком
  • цибулина велика – 2 шт.
  • свинина (фарш) – 300 г
  • яловичина (фарш) – 300 г
  • перець болгарський – до смаку

Для сирних кульок

  • паприка червона – 1 скибочка

Для сирних кульок

  • сир Рікотта – 300 г

Для сирних кульок

  • зелень (петрушка, базилік) – 20 г
  • паприка зелена – 1 скибочка

Для прикраси

  • базилік

Покроковий рецепт приготування

З сиру і з фаршу скачати кульки розміром з помідор- чері. Сирні кульки обваляти в смезі мелконарезанной зелені і паприки, а м'ясні обсмажити на оливковій олії. У цій же сковороді обсмажити часник, чилі, додати цибулю, обсмажити до золотистого кольору. Помідори подрібнити в блендері, вилити всковороду, посолити, поперчити, покласти трави. На оливковій олії обсмажити шпинат, базилік, терту моркву, цибулю, згасити 5 хвилин, посолити, поперчити, додати трави і овочевий бульйон, подрібнити в блендері до однорідної маси. При необхідності розвести бульйоном до консистенції соусу. Помідори-чері залити окропом на 2 хвилини, зняти шкірку. Пасту відварити в солоній воді до консистенції al dente. На блюдо викласти біло-зеленими гнізда. На білі покласти м'ясні кульки і помідори-чері, полити червоним соусом. На зелені – сирні кульки і помідори-чері, полити зеленим соусом. Прикрасити базиліком.

0/5 (0 Reviews)