Тальятелле З ГРИБАМИ І шинкою

В будь-тратторії або ресторані італійської кухні Ви обов'язково зустрінете таке блюдо. І це зрозуміло. Адже простіше, бюджетні і смачніше важко придумати. Ідеальний варіант вечері або сімейного обіду.

тальятелле З ГРИБАМИ І шинкою

тальятелле З ГРИБАМИ І шинкою

Інгредієнти

  • тальятелле 1 уп.
  • печериці 300 г
  • шинка 300 г
  • вершки 20% 350 г
  • часник 2 зубчики
  • вершкове масло 1 ст. л.
  • оливкова олія 2-3 ст. л.
  • сир і зелень петрушки за смаком

Покроковий рецепт приготування

крок 1

тальятелле З ГРИБАМИ І шинкою

Поставити воду для пасти. Тим часом нарізати печериці. Крок 2

тальятелле З ГРИБАМИ І шинкою

І шинку. Крок 3

тальятелле З ГРИБАМИ І шинкою

Розігріти в сковороді суміш масел, викласти туди гриби і відразу посолити. Обсмажити. Крок 4

У киплячу воду покласти пасту, варити, відповідно до інструкції на упаковці. До печериць додати шинку. Обсмажити. Крок 5

тальятелле З ГРИБАМИ І шинкою

Залити вершками, прогріти, видавити часник, зменшити вогонь, готувати постійно помішуючи, поки соус не загусне. Крок 6

тальятелле З ГРИБАМИ І шинкою

Готову пасту викласти на тарілку, полити соусом, посипати сиром і зеленню за смаком. Можна подавати Корисна порада

Важливо додавати часник в уже прогрітий соус, щоб він якомога менше часу готувався і не розгубив свій смак і запах.

Господині на замітку

Замість тальятелле можуть відмінно виступити феттучині або лінгвіні.

0/5 (0 Reviews)