Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти
- перець мелений – за смаком
- курага – 100 г
- баранина (цільним шматком) – 1 кг
- масло оливкове – 6-7 ст. л.
- сіль дрібна морська – за смаком
- мигдаль – 100 г
- вода – 250 г
- часник великий – 7 зубчиків
- орегано (дрібно рубаний і великі гілочки) – за смаком
- картопля дрібний – 500 г
- перець горошком – за смаком
- гірчиця готова – 8-9 ст. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> суміш трав для приготування страв по-марокканські – 1 пакетик
Покроковий рецепт приготування
Баранину промити під холодною водою. Натерти сіллю і сумішшю трав. Зробити невеликі надрізи в м'ясі і вставити в них зубчики часнику. У нижню частину таджин налити оливкову олію, воду і покласти баранину. Додати мигдаль, курагу, перець горошком і великі гілочки орегано. Закрити таджин кришкою і поставити на плиту, попередньо розігріту до максимуму. Коли вода закипить, зменшити вогонь і тушкувати ще приблизно 2 години повільному вогні. Потім покласти цілий картопля в шкірці. Кожну картоплину трохи посолити. Готувати ще приблизно 30-40 хвилин до готовності картоплі, і поки м'ясо не стане легко розбиратися виделкою. Подаватьс відварною зеленим горошком. Господині на замітку У суміш трав для приготування страв по-марокканські входять орегано, кумін, коріандр, кориця, насіння жовтої гірчиці і т.д. Якщо такої суміші немає, то можна натерти м'ясо чорним перцем, сіллю, орегано і зверху намазати тонким шаром гірчиці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!