Інгредієнти
- сир твердий (Асьяго, грюйер) – 250 г
- шинка сиров'ялена – 50 г
- вершки жирністю 10% – 200 мл
- крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
- перець білий мелений
Покроковий рецепт приготування
Натерти сир на крупній тертці, покласти в пакет, всипати крохмаль і потрясти, щоб сир і крохмаль перемішалися. Шинку нарізати тонкими смужками. Вершки влити в сотейник, нагріти майже до кипіння, зняти з вогню, всипати сир і перемішати. Повернути на слабкий вогонь і готувати, поки сир не розплавиться (не кип'ятити!). Приправити перцем, покласти шинку і зняти з вогню. Подавати гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!