Сирні палички з шинкою

Сирні палички – універсальна закуска. Діти з задоволенням будуть їсти їх з чаєм, какао або молоком, а дорослі – з пивом. Швейцарський сир в рецепті можна замінити іншим твердим сиром, а шинку – нежирним беконом.

Інгредієнти

  • сіль – щіпка
  • вода тепла – 0,3 склянки
  • дріжджі сухі – 1 ч. л.
  • 0,25 склянки теплого молока
  • 3 ст . л. манної крупи
  • 1 стакан просіяного борошна
  • масло рослинне – 1 ст.л.
  • 1,5 ч. л. сухого орегано
  • 100 г швейцарського сиру
  • 100 г шинки
  • 0,5 ст. л. меленого перцю чилі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 сирні палички з шинкою

Розвести дріжджі в теплому молоці, додати воду і сіль. Додати просіяне борошно і рослинне масло. Вимісити тісто, накрити харчовою плівкою і залишити в теплому місці на 40 & nbsp; хв. Крок 2

сирні палички з шинкою

Тісто обминути, ще раз вимісити. Додати орегано. Крок 3

сирні палички з шинкою

Шинку дрібно нарізати. Сир натерти на тертці. Додати в тісто шинку, половину сиру і чилі. Крок 4

сирні палички з шинкою

Розділити тісто на 10-12 частин. Розкачати кожну в тонку ковбаску. Крок 5

сирні палички з шинкою

Духовку розігріти до 200 & deg; С. Деко змастити маслом і посипати тонким шаром манної крупи. Крок 6

сирні палички з шинкою

Викласти на деко палички, присипати сиром, що залишився і випікати 10-15 хв. Господині на замітку

Сирні палички – універсальна закуска. Діти з задоволенням будуть їсти їх з чаєм, какао або молоком, а дорослі – з пивом. Швейцарський сир в рецепті можна замінити іншим твердим сиром, а шинку – нежирним беконом.

0/5 (0 Reviews)