Сирні палички – універсальна закуска. Діти з задоволенням будуть їсти їх з чаєм, какао або молоком, а дорослі – з пивом. Швейцарський сир в рецепті можна замінити іншим твердим сиром, а шинку – нежирним беконом.
Інгредієнти
- сіль – щіпка
- вода тепла – 0,3 склянки
- дріжджі сухі – 1 ч. л.
- 0,25 склянки теплого молока
- 3 ст . л. манної крупи
- 1 стакан просіяного борошна
- масло рослинне – 1 ст.л.
- 1,5 ч. л. сухого орегано
- 100 г швейцарського сиру
- 100 г шинки
- 0,5 ст. л. меленого перцю чилі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розвести дріжджі в теплому молоці, додати воду і сіль. Додати просіяне борошно і рослинне масло. Вимісити тісто, накрити харчовою плівкою і залишити в теплому місці на 40 & nbsp; хв. Крок 2
Тісто обминути, ще раз вимісити. Додати орегано. Крок 3
Шинку дрібно нарізати. Сир натерти на тертці. Додати в тісто шинку, половину сиру і чилі. Крок 4
Розділити тісто на 10-12 частин. Розкачати кожну в тонку ковбаску. Крок 5
Духовку розігріти до 200 & deg; С. Деко змастити маслом і посипати тонким шаром манної крупи. Крок 6
Викласти на деко палички, присипати сиром, що залишився і випікати 10-15 хв. Господині на замітку
Сирні палички – універсальна закуска. Діти з задоволенням будуть їсти їх з чаєм, какао або молоком, а дорослі – з пивом. Швейцарський сир в рецепті можна замінити іншим твердим сиром, а шинку – нежирним беконом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!