Інгредієнти
- шинка або ковбаска, або сосиски, терті на тертці – 1 стакан
- цукор – 0 , 5 ч. л.
- сир твердий (тертий) – 1 стакан
- сіль дрібна морська – 0,5 ч. л.
- сода – 0,5 ч. л.
- борошно просіяне – 2 склянки
- кефір – 1 склянка
Покроковий рецепт приготування
У кефір додати сіль, цукор, соду, добре перемішати. Додати сир твердих сортів і борошно. Добре перемішати. Отримане тісто розділити на колобки, розкачати невелику коржик (можна посмажити так), покласти начинку (у мене – шинка). Можна покласти сир іншого виду, теж дуже смачно (тут все залежить від вашої фантазія). З'єднати краї і трохи розкачати. Смажити в попередньо розігрітій сковороді на рафінованій олії з 2-х сторін на середньому вогні, накривши кришкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!