& QUOT; СИГАРИ & QUOT; З салатного листя

& amp; QUOT; СИГАРИ & amp; QUOT; з салатного листя

Інгредієнти

  • майонез – 100 г
  • сир – 200 г
  • 1 качан салату лолло-россо
  • кріп
  • 1 дайкон
  • салат-латук
  • сметана
  • сіль
  • петрушка
  • цибуля зелена
  • кілька листя салату фризі
  • цукор – 1 ст.л.
  • часник – 1 зубчик
  • 0,25 стручки червоного гострого перцю
  • свіжі огірки
  • 1 пучок редиски
  • 4 маринованих огірочка
  • 200 г шинки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Салати розібрати на листя, ретельно вимити. Листя помістити у велику миску з холодною водою, щоб вони довше зберігали свіжість. Перед тим як загортати в листя начинку, обсушити їх паперовими серветками. Приготувати перший вид начинки. Редис вимити, натерти на дрібній тертці. Кріп вимити, обсушити й подрібнити. Перетерти сир з редискою, додати кріп, посолити за смаком. Перемішати. Крок 2 На лист салату покласти по 1-2 ст. л. начинки, згорнути в досить тугу трубочку. Скласти “сигари” на блюдо, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник мінімум на 30 хв. Таким же чином згортаються “сигари” і з іншими начинками. Крок 3 Приготувати другий вид начинки. Огірки вимити і нарізати тонкою соломкою. Так само нарізати шинку. Крок 4 Часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нашаткувати. Перець вимити, видалити насіння, подрібнити. Збити майонез з часником, зеленню і перцем. Додати шинку і огірки. Посолити за смаком і перемішати. Загорнути начинку в салатні листя. Крок 5 Приготувати третій вид начинки. Дайкон очистити, розрізати на шматки і подрібнити в блендері до стану пюре. Крок 6 Мариновані огірки дрібно нарізати. Зелену цибулю вимити, нарізати тонкими кільцями. Перемішати дайкон з огірками, цибулею і сметаною. Додати цукор і сіль за смаком. Загорнути в салатні листя.

0/5 (0 Reviews)