СИБІРСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

Що може бути краще, ніж зібратися вдома всією сім'єю за заняттям, яке об'єднує всю сім'ю? А якщо ще це відбувається взимку, в морозний зимовий вечір і напередодні нового року? Звичайно ж, це спільне приготування пельменів! Коли на кухні збирається вся родина, діляться своїми новинами, планами і одночасно готують найсмачніше пельмені! Саме такі спогади у мене з дитинства. І зараз, вже і в моїй родині, існує це традиція! Отже, ділюся чудовим сімейним рецептом смачних сибірських пельменів.

СИБІРСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

 СИБІРСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

Кращі сімейні рецепти x Інгредієнти

  • борошно 750 г
  • вода (кип'ячена, кімнатної температури) 350 мл
  • яйця 2 шт.
  • масло рослинне 1 ст.л.
  • свинина (жирна) 350 г
  • яловичина 350 г
  • ріпчасту цибулю 2 шт.
  • холодна вода (в фарш) 5 ст.л.
  • сіль
  • перець чорний
  • лавровий лист (для варіння)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СИБІРСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

Для приготування тіста змішуємо соду, сіль, яйця і рослинна олія. Перемішуємо і поступово додаємо борошно. Замішуємо щільне, туге тісто. Обертаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин. Крок 2 Свинину і яловичину перетворюємо в фарш. Солимо, перчимо до смаку. Додаємо дрібно нарізану цибулю і холодну воду. Ретельно перемішуємо Крок 3 Готове тісто розділити на 4 частини, кожну частину скачати в джгут товщиною 2 см, нарізати на шматочки шириною 1,5 см і на присипаної борошном поверхні розкачати їх в тонкі коржі. У центр кожного коржика викласти по 1 ч. Л. фаршу, скласти гурток з начинкою навпіл і з'єднати кінці. Крок 4 Варити пельмені в підсоленій воді з лавровим листом протягом 8-10 хвилин. Подавати до столу з маслом, сметаною або оцтом. Це дуже смачно! смачного!

0/5 (0 Reviews)