Інгредієнти
- картопля – 1 кг
- філе свинини – 2 кг
- масло рослинне – 3 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 2 цибулини
Для пряної пасти:
- часник – 3 зубчики
Для пряної пасти:
- масло рослинне – 2 ст. л.
- зелена цибуля – 1 пучок
- сіль – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець духмяний мелений, чебрець і сушений імбир – по 1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зелена цибуля і часник подрібнити в блендері разом з прянощами. Влити масло, посолити і перемішати. Крок 2
Натерти отриманої пастою свинину і залишити на 1 ч при кімнатній температурі. Переставити в розігріту до 190 ° С духовку. Готувати 1 год 20 хв. Крок 3
Картоплю і цибулю нарізати великими часточками, укласти на деко навколо свинини, скропити олією, посолити, готувати ще 40 хв. Вийняти з духовки і дати постояти 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!