Інгредієнти
- велика червона цибулина – 1 шт.
- помідори черрі – 400 г
- свинячі відбивні – 4 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- маслини – 100 г
- вино біле сухе – 150 мл
- сухий орегано – 2 ч. л.
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і розрізати на 8 частин. Помідори вимити, обсушити. Відбивні вимити, накрити плівкою і відбити молоточком. На сильному вогні обсмажити м'ясо в розігрітій олії, по 1 хв. з кожного боку. Крок 2
Перекласти у форму для запікання. Додати нарізану цибулю, помідори і маслини. Крок 3
Змішати вино з сіллю, перцем і орегано. Влити в форму з м'ясом і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!