СВИНИНА з помідорами і маслинами

Інгредієнти

  • велика червона цибулина – 1 шт.
  • помідори черрі – 400 г
  • свинячі відбивні – 4 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • маслини – 100 г
  • вино біле сухе – 150 мл
  • сухий орегано – 2 ч. л.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Лук очистити і розрізати на 8 частин. Помідори вимити, обсушити. Відбивні вимити, накрити плівкою і відбити молоточком. На сильному вогні обсмажити м'ясо в розігрітій олії, по 1 хв. з кожного боку. Крок 2

СВИНИНА з помідорами і маслинами

Перекласти у форму для запікання. Додати нарізану цибулю, помідори і маслини. Крок 3

СВИНИНА з помідорами і маслинами

Змішати вино з сіллю, перцем і орегано. Влити в форму з м'ясом і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 15 хв.

0/5 (0 Reviews)