Інгредієнти
- свинина пісна 300 г
- картопля дрібний 5 шт.
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- печериці 200 г
- овочева приправа
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Вимити свинину і нарізати середніми кубиками. Крок 2
Очистити цибулю, нарізати його пір'ям і злегка обсмажити на олії. Крок 3
Викласти нарізані печериці на сковорідку. Готувати гриби на сильному вогні, поки не випаруватися вся рідина. Після чого гриби зняти з вогню. Крок 4
Очистити моркву, натерти на крупній тертці, злегка обсмажити. Крок 5
Щоб м'ясо вийшло красивого відтінку і просочилося ароматами овочів, необхідно злегка його обсмажити на тій же сковорідці, де готувалися інші овочі. Крок 6
Потім викласти м'ясо і покласти на сковороду картоплю, нарізану часточками. Обсмажувати його потрібно під кришкою до красивого золотистого кольору, періодично помішуючи. Крок 7
Далі викласти до напівготовому картоплі шматочки свинини і овочі. Потім додати овочеву приправу і все ретельно перемішати. Тушкувати під кришкою до повної готовності картоплі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!