Швидко, соковито і дуже смачно !!! Блюдо має трохи солодкуватий смак. Добре буде поєднуватися як з рисом, так і з картопляним пюре.
Інгредієнти
- свинина 500 г
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- горошок заморожений 100 г
- терияки 70 г
- мед 2 ст.л.
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Нарізану кубиками свинину трохи обсмажити. Додати півкільця цибулі і соломку моркви і продовжити обсмажувати. Злегка обсмажити овочі, всипати зелений заморожений горошок і дати йому прогрітися. Крок 2 Викласти мед, влити терияки і посолити за своїм смаком. Перемішати і дати трохи соусу загуснути.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!