Готується м'ясо з квасолею дуже просто. Блюдо виходить ситним і поживним. У гарнір не потребує.
Інгредієнти
- Свинина – 400 г
- Квасоля червона консервована – 300 г
- Перець болгарський червоний – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Лук – 1 шт.
- Сіль/Перець/Зелень – за смаком
- Часник – 1 зубчик
- Томатна паста – 3 ч. л.
- Вода – 1 склянка
ПОШАГ Овий РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Ріжемо м'ясо на довгі і тонкі шматочки. Морква трьом на дрібній тертці, цибулю і часник нарізаємо дрібно. Болгарський перець ріжемо соломкою. Крок 2 Злегка обсмажуємо м'ясо і відставляємо його в сторону. Крок 3 В глибокій сковороді спочатку трохи обсмажуємо часник, потім додаємо цибулю і моркву і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо перець. Через 5 хвилин додаємо до овочів м'ясо і все ретельно перемішуємо. Крок 4 Вливаємо в сковороду 2/3 склянки води, накриваємо кришкою і залишаємо гаситися на 10 хвилин. Крок 5 Разводим в 1/3 склянки води 3 ч. Л. томатної пасти і додаємо в сковороду. Коли вода закипить, знімаємо кришку і тушкуємо ще 15-20 хвилин. За 5 хвилин до закінчення додаємо квасоля, сіль і спеції за смаком. Можна додати зелень. Приємного апетиту!) До речі
& nbsp; В 100 грамах міститься: білки 55,44%, & nbsp; жири 34,67%, & nbsp; вуглеводи 9,9%, & nbsp; 147 Ккал.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!