Інгредієнти
- масло рослинне
- качан салату ромен – 1 шт.
- лимон – 1 шт.
- соус соєвий – 1,5 ст. л.
- сіль – за смаком
- кунжут (насіння) – 2 ст. л.
- свиняча вирізка – 800 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину вимити і нарізати смужками довжиною 5 см і шириною 1 см. Салат вимити, обсушити. Великі листя розрізати уздовж навпіл. Смужки м'яса приправити сіллю і перцем, обваляти в кунжуті. Крок 2
Обсмажити свинину в розігрітій олії, 2-3 рази перевернувши, 8 хв. Викласти на блюдо. Крок 3
Додати в сковороду ще 1 ст. л. масла і соєвий соус. Швидко обсмажити листя салату, 2 хв. Викласти до м'яса. Полити соком лимона.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!