Технологія приготування вок з'явилася близько 3000 років тому. У перекладі на російську означає & quot; круглий казанок, каструля, горщик & quot ;. Завдяки тому, що їжа готується за лічені хвилини, в ній зберігається максимум вітамінів і поживних речовин.
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- Свинина – 400 г
- Креветки – 200 г
- Яйце – 3 шт
- Рисова локшина – 300 г
- Лук-порей – 1 шт
- Зелена цибуля
- Кукурудза консервована – 100 г
- Брокколі – 150 г
- Соєвий соус – 3 ст л
- Насіння кунжуту
- Олія – 100 г
- Масло кунжутне – 1 ст л
- Кинза
- Сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Інгредієнти. Яйця трохи збити. Локшину відварити, промити холодною водою. Креветки очистити. Овочі, м'ясо і зелень нарізати. Крок 2
Розігріти вок, налити рослинне масло, обсмажити свинину, помішуючи. М'ясо вийняти. Крок 3
У воке обсмажити брокколі і цибулю пару хвилин. Крок 4
Додати кукурудзу, креветки, влити яйця, перемішати. Крок 5
Додати м'ясо, локшину, соєвий соус і кунжутне масло. Перемішати. Додати зелень і кунжут. Крок 6
Викласти в тарілки. Смачного! Корисна порада
Всі інгредієнти потрібно підготувати заздалегідь.
Господині на заміткуБажано, щоб всі овочі були нарізані однаковими шматочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!