конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- 600 г свинини середньої жирності без кістки
- 8 часточок грейпфрута
- 6 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. зернистої гірчиці
- 1 ст. л. меду
- 1/2 ст. л. білого бальзамічного оцту
- 1/2 склянки води
- 1-2 ст. л. цукру
- 12 каперсів
- чорний мелений перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
- Включимо духовку розігріватися до температури 220 & deg; C. Поки гріється духовка, підготуємо маринад. Для цього рідкий або розтоплений мед змішаємо з соєвим соусом, гірчицею, оцтом і перцем.
Свинину розділимо на чотири медальйона і натремо маринадом, потім покладемо в форму для запікання, додамо воду і, накривши фольгою, відправимо в духовку на 40 хвилин , зменшивши температуру до 180-190 & deg; C.
За 5-7 хвилин до вимкнення знімемо з форми фольгу. - Поки свинина готується, очистимо грейпфрут від шкірки і білої плівки. Виріжемо гострим ножем часточки максимально близько до білим перегородок. Обваляємо часточки грейпфрута в цукрі і обсмажити по 1-2 хвилини з кожного боку на вогні трохи більше середнього. Часточки викладемо на тарілки, а в сотейник виллємо сік, що залишився після чищення грейпфрута, і, перемішавши, вимкнемо.
- Коли м'ясо готове, воно має постояти 5 хвилин, щоб сік розійшовся і не витік назовні . Перекадиваем м'ясо в тарілки, гарніруем грейпфрутом, прикрашаємо каперсами. Приємного апетиту!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!