Конкурс рецептів Груші . Номінація Корисні рецепти з грушами x Інгредієнти
- цибуля – 2 шт.
- мед – 1 ст. л.
- свинина – 600 г
- сіль – 0,5 ч. л.
- борошно – 1 ст. л.
- вино біле – 125 мл
- лимон (сік) – 1 шт.
- перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- груша – 3 шт.
Для смаження
- масло оливкове – 100 мл
Покроковий рецепт приготування
Груші нарізати на часточки, видалити серцевину. Закип'ятити воду, додати лимонний сік, опустити туди груші і варити їх протягом 3 хвилин. Відкинути на друшляк. Цибулю нарізати півкільцями. М'ясо нарізати скибочками, посолити, поперчити і обваляти в борошні. У сковороду налити оливкову олію, обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Додати цибулю і згасити його до прозорості, потім влити вино, мед і тушкувати м'ясо 30 хвилин. На м'ясо викласти груші, тушкувати ще 30 хвилин під кришкою на повільному вогні. Перед подачею можна посипати зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!