Інгредієнти
- вино біле сухе
- 200 г кумкватов
- сіль
- 1 перець чилі халапеньо
- 1,5 ч. Л. цільнозерновий гірчиці
- шалот
- 1 ст. л. діжонськой гірчиці
- 1 ч. л. подрібненого розмарину
- 1 ст. л. і 1 ч. л. оливкового масла
- 1 кг м'якоті свинини
- цукор
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Змішати вино з 1 & nbsp; ч. & Nbsp; л. оливкового масла, 0,5 & nbsp; ч. & nbsp; л. гірчиці і 0,5 & nbsp; ч. & nbsp; л. розмарину. Свинину нарізати скибочками завтовшки 1 & nbsp; см, покласти в маринад. Накрити і поставити в холодильник на 30 & nbsp; хв. Довести до кипіння невелику каструлю з водою. Кумквати нарізати кружальцями, відварити в окропі 3 & nbsp; хв., Відкинути на друшляк. У тій же каструлі змішати цукор і півсклянки води, довести до кипіння. Опустити туди кумквати і варити на середньому вогні, 8 хв. Перекласти кумквати разом з сиропом в вогнетривку миску. У великій сковороді розігріти оливкову олію. Вийняти свинину з маринаду (маринад зберегти), обсушити. Приправити скибочки свинини, обсмажити на сильному вогні, по 5 & nbsp; хв. з кожного боку. Перекласти на підігріту тарілку, накрити фольгою і відставити. Зменшити вогонь до мінімуму. Додати в сковороду подрібнений шалот, дрібно нарізаний халапеньйо і залишився розмарин. Готувати 4 & nbsp; хв. Влити збережений маринад, дати закипіти і готувати ще 3 & nbsp; хв. Додати кумквати разом з сиропом, знову довести до кипіння, покласти діжонську і залишилася зернову гірчицю, перемішати і зняти з вогню. Приправити сіллю і перцем. Отриманим соусом полити свинину і подати на стіл.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!