Інгредієнти
- 1,4 кг свинячої шийки
- 2 ст. л. насіння фенхелю
- 2 ст. л. чорного перцю
- 1,5 ст. л. солі
Для салату:
- 2 невеликих цукіні
- 2 зубчики часнику
- 4 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- 2-3 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л. меду
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Викладіть свинину з холодильника не менш ніж за 1 год до приготування. Зріжте зайвий жир і наріжте м'ясо поперек волокон на стейки товщиною 1,5 см. Крок 2
Приготуйте салат. Натріть цукіні на крупній тертці. Очистіть і дрібно порубати часник. Крок 3
Для заправки змішайте оливкова олія, мед і лимонний сік, додайте часник, сіль і перець. Вилийте заправку на цукіні, перемішайте. Накрийте миску харчовою плівкою і приберіть на 30 хв. в холодильник. Крок 4
Покладіть насіння фенхелю в ступку і потовчіть. Додайте сіль і перець і перемішайте. Крок 5
Натріть сумішшю спецій м'ясо з усіх боків. Смажте на грилі або на гарячому вугіллі по 3-4 хв. з кожного боку. Покладіть відбивні на блюдо, накрийте фольгою і залиште на 5-10 хв.
Ви можете використовувати м'ясо на кістці – в цьому випадку додайте 500 г, щоб компенсувати вагу кістки. Господині на замітку
Перед вами даний дачне блюдо & ndash; шашлик і легкий салат. Навіть якщо ви самі не вирощуєте на дачі овочі, радимо вам купити на ринку маленькі молоді цукіні: з них салат буде особливо смачним і ніжним. І м'ясо потрібно вибрати найкраще, воно в цьому рецепті зовсім не маринують.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!