СВИНИНА з фенхелем на грилі З САЛАТОМ з цукіні

СВИНИНА З фенхелем на грилі З САЛАТОМ з цукіні

Інгредієнти

  • 1,4 кг свинячої шийки
  • 2 ст. л. насіння фенхелю
  • 2 ст. л. чорного перцю
  • 1,5 ст. л. солі

Для салату:

  • 2 невеликих цукіні
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 2-3 ст. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. меду
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА з фенхелем НА грилі з САЛАТОМ з цукіні

Викладіть свинину з холодильника не менш ніж за 1 год до приготування. Зріжте зайвий жир і наріжте м'ясо поперек волокон на стейки товщиною 1,5 см. Крок 2

Приготуйте салат. Натріть цукіні на крупній тертці. Очистіть і дрібно порубати часник. Крок 3

Для заправки змішайте оливкова олія, мед і лимонний сік, додайте часник, сіль і перець. Вилийте заправку на цукіні, перемішайте. Накрийте миску харчовою плівкою і приберіть на 30 хв. в холодильник. Крок 4

Покладіть насіння фенхелю в ступку і потовчіть. Додайте сіль і перець і перемішайте. Крок 5

СВИНИНА з фенхелем на грилі З САЛАТОМ з цукіні

Натріть сумішшю спецій м'ясо з усіх боків. Смажте на грилі або на гарячому вугіллі по 3-4 хв. з кожного боку. Покладіть відбивні на блюдо, накрийте фольгою і залиште на 5-10 хв.

Ви можете використовувати м'ясо на кістці – в цьому випадку додайте 500 г, щоб компенсувати вагу кістки. Господині на замітку

Перед вами даний дачне блюдо & ndash; шашлик і легкий салат. Навіть якщо ви самі не вирощуєте на дачі овочі, радимо вам купити на ринку маленькі молоді цукіні: з них салат буде особливо смачним і ніжним. І м'ясо потрібно вибрати найкраще, воно в цьому рецепті зовсім не маринують.

0/5 (0 Reviews)