& nbsp;
Інгредієнти
- 800 г м'якоті свинини
- 2 цибулини
- 1 корінь пастернаку
- 1 велика морква
- 2 зубчики часнику
- 200 г чорносливу без кісточок
- 1 гілочка розмарину
- 200 г сметани
- 50 г оливкової олії
- кілька гілочок петрушки
- сіль і перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Морква і пастернак очистити. Морква нарізати кружальцями, пастернак – часточками. Цибулю нарізати кільцями, часник дрібно порубати. У глибокій сковорідці розігріти оливкову олію і згасити овочі протягом 5 – 7 хвилин. М'ясо вимити, обсушити паперовими рушниками. Чорнослив вимити і розрізати на половинки. На дно горщиків укласти овочі, на них викласти м'ясо, потім чорнослив. Підсолити, приправити перцем. У кожен горщик покласти невелику гілочку розмарину і влити по 50 мл гарячої води. Покласти в горщики по 2 – 3 ст. л. сметани, накрити кришками або фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Готувати 40 хвилин. Зняти кришки або фольгу і запікати ще 10 хвилин. Подавати на стіл в горщиках, посипавши дрібно нарізаною петрушкою. Окремо подати салат зі свіжих овочів.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!