Свинина з брокколі

Інгредієнти

  • мед – 1 ст. л.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • свинина, філе – 450 г
  • брокколі – 1 невеликий качан
  • часник великий – 2 зубчики
  • крохмаль – 1 ст. л.
  • соєвий соус – 0,25 склянки
  • херес сухий – 0,25 склянки
  • терта апльсіновая цедра – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

1. Свинину вимити, обсушити і нарізати тонкими смужками довжиною 3-4 см. Часник очистити, подрібнити.

2. Міксером збити соєвий соус, херес, мед, часник і апельсинову цедру.

3. М’ясо залити маринадом, залишити на 2 години в холодильнику. Після чого маринад злити в окремий посуд, додати крохмаль, перемішати.

4. Брокколі вимити, розібрати на невеликі суцвіття, відварити протягом 2-3 хв, промити холодною водою.

5. У сковороді сильно розігріти олію, покласти м’ясо і, помішуючи, смажити 2 хв. Додати брокколі, готувати ще 2 хв.

6. Влити в сковороду залишився від м’яса маринад. Готувати, поки соус не загусне, близько 3 хв. Приправити перцем за смаком і подати до столу.

0/5 (0 Reviews)