Інгредієнти
- мед – 1 ст. л.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- свинина, філе – 450 г
- брокколі – 1 невеликий качан
- часник великий – 2 зубчики
- крохмаль – 1 ст. л.
- соєвий соус – 0,25 склянки
- херес сухий – 0,25 склянки
- терта апльсіновая цедра – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
1. Свинину вимити, обсушити і нарізати тонкими смужками довжиною 3-4 см. Часник очистити, подрібнити.
2. Міксером збити соєвий соус, херес, мед, часник і апельсинову цедру.
3. М’ясо залити маринадом, залишити на 2 години в холодильнику. Після чого маринад злити в окремий посуд, додати крохмаль, перемішати.
4. Брокколі вимити, розібрати на невеликі суцвіття, відварити протягом 2-3 хв, промити холодною водою.
5. У сковороді сильно розігріти олію, покласти м’ясо і, помішуючи, смажити 2 хв. Додати брокколі, готувати ще 2 хв.
6. Влити в сковороду залишився від м’яса маринад. Готувати, поки соус не загусне, близько 3 хв. Приправити перцем за смаком і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!