Інгредієнти
- гвоздика мелена – 0,5 ч. л.
- соус соєвий – 2 ст. л.
- банан – 1 шт.
- 0,5 невеликого свіжого перчика чилі
- 0,5 ч. л. мелених насіння коріандру
- 150 г м'якоті свинини
- 0,5 невеликої цибулини
- масло рослинне – 3 ст.л.
- часник – 1 зубчик
- 200 мл курячого бульйону
- 0,5 склянки несолоного очищеного арахісу
- 2-3 гілочки кінзи
- 1 ч. Л. тертого гіркого шоколаду
Покроковий рецепт приготування
Перець чилі очистити від насіння, подрібнити. Цибулю і часник дрібно порубати. Арахіс обдати окропом, очистити, подрібнити в блендері або м'ясорубці до стану пюре. У сотейнику розігріти 1 ст. л. масла, покласти цибулю, часник і гострий перець. Обсмажити на середньому вогні протягом 2 хв. при постійному помішуванні. Додати гарячий бульйон, арахісове пюре, соєвий соус, шоколад і прянощі. Розмішати, дати закипіти і готувати ще 5 хв. на слабкому вогні. На сковороді розігріти масло, що залишилося. М'ясо відбити, покласти на сковороду і обсмажити з обох сторін, 3-4 хв. Банан очистити, крупно нарізати навскоси, додати до м'яса і готувати на сильному вогні все разом ще 1 хв. Подавати з відвареним рисом, посипавши зеленню кінзи. Соус подати окремо. РАДА Замість свіжого чилі ви можете використовувати сушений, майже четверту частину чайної ложки. Просто додайте його в соус. Чим раніше додасте, тим гостріше буде блюдо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!