Інгредієнти
- свинина (окіст) – 1 кг
- абрикоси свіжі – 500 г
- гірчиця зерниста – 0,5 склянки
- джем абрикосовий – 0,5 склянки
- часник – 1 зубчик
- сіль
- перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Часник очистити і подрібнити. Змішати гірчицю з абрикосовим джемом. Відкласти третину суміші в окрему миску, додати часник і перемішати. Крок 2
Окорок вимити, ретельно обсушити і натерти сіллю і перцем. Помістити на деко, накритий листом пергаменту або фольги. Змастити 2 ст. л. часниково-абрикосовою суміші, накрити ще одним листом пергаменту або фольги і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 40 хв. Знизити температуру духовки до 180 ° С. Крок 3
Свіжі абрикоси вимити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Скласти їх в миску, додати решту часникову суміш, перемішати. Розкласти абрикоси навколо свинини і повернути в духовку на 15 хв. Нарізати свинину порційними шматками, викласти на блюдо сервіровки. Навколо покласти абрикоси. Окремо подати абрикосовий гірчицю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!