Інгредієнти
- зубчик часнику 4 шт.
- філе свинини 350 г
- стебла зеленої цибулі 2 шт.
- сіль 1 щіпка
- цибулина 1 шт.
- морква 1 шт.
- перець чилі 1 шт.
- цукор 1 ст. л.
- сік лайма
- яєчна локшина 250 г
- рослинне масло 2 ст. л.
- червона паста каррі 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Локшину відварити відповідно до інструкції на упаковці. Відкинути на друшляк, обдати холодною водою і відставити. Цибулю, моркву, часник очистити, перчик розрізати і видалити насіння. Все дрібно нарізати. Крок 2 Свинину нарізати невеликими шматочками і обсмажити в 1 ст.л. розігрітого масла 6 хв. Перекласти на блюдо. Крок 3 В сковороду додати масло, що залишилося, цибулю і моркву. Готувати 3 хв. Покласти чилі, часник і пасту каррі, готувати ще 3 хв. Повернути в сковороду м'ясо, додати сік лайма, цукор, локшину, зелена цибуля і сіль. Перемішати і прогріти 4 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!