Ця страва в дусі традиційної китайської кухні з максимально швидкої теплової обробки речовин, а соєвий соус додає м’ясу з овочами справжній східний колорит.
Інгредієнти
- свинина 200 г
- морква 1/2 шт.
- цибуля 1/2 шт.
- китайська капуста 120 г
- рослинне масло 3 ст. л.
- кунжутне масло 1 ст.л.
- кукурудзяний крохмаль 4 ч.л.
- соєвий соус 3 ст.л.
- зелена цибуля
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
на розігріту сковороду викласти нашатковану моркву і обсмажити на сильному вогні протягом 2 хвилин. Крок 2
Додати цибулю, нарізану пір’ям, і продовжити обсмажувати ще протягом 1-2 хвилин. Крок 3
Потім викласти в сковороду крупно нарізані листя китайської капусти, перемішати і ще трохи загасити. Крок 4
Перекласти овочі на тарілку. У цю ж сковороду, де обсмажувалися овочі, додати кунжутне масло, викласти свинячу соломку, обвалення в крохмальної паніровці, і обсмажити на сильному вогні до утворення красивою скоринки. Крок 5
До обсмаженого м’яса додати овочі, полити все соєвим соусом і ще трохи потримати на плиті, буквально 2-3 хвилини. Перед подачею посипати свинину з овочами зеленою цибулею подавати до столу з рисом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!