Інгредієнти
- часник – 1 зубчик
- картопля
- 0,5 головки фенхелю
- кріп
- сіль
- морква – 1 шт
- 3-4 пера зеленої цибулі
- 300 г свинини
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сметана – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину вимити, обсушити паперовими серветками і нарізати шматочками по 2,5-3 см. Скласти м'ясо в миску, залити маринадом, накрити харчовою плівкою і залишити на 1 ч. * Щоб шматки м'яса добре промаринувалося, їх треба час від часу перевертати. Крок 2 Ріпчасту цибулю, моркву і картоплю очистити, нарізати великими кубиками. Фенхель вимити і нарізати півколами. Крок 3 Розжарити суху сковороду, викласти на неї свинину разом з маринадом. Обсмажити м'ясо з усіх боків до рум'яної скоринки, 4 хв. Розкласти свинину порівну по 2 горшочкам. Додати нарізані овочі. Відставити. * Для цієї страви можна використовувати металеві емальовані або жаротривкі керамічні горщики. Крок 4 Приготувати сметанний соус. Часник очистити, подрібнити; зелена цибуля і кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати зі сметаною, посолити, поперчити за смаком. * Любителі страв “погарячіше” можуть додати в соус подрібнену половинку стручка гострого перцю. Крок 5 Розігріти духовку до 190 & # 186; С. Сметанний соус розлити в горщики. Накрити їх кришками і поставити в духовку на 50 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!