СВИНИНА У журавлини

Інгредієнти

  • борошно пшеничне
  • перець червоний мелений
  • свинина вирізка
  • масло рослинне

Для соусу:

  • масло вершкове – 100 г
  • журавлина – 0, 5 ст
  • мука пшеничне – 1 ч. л.
  • цедра 1/2 лимона
  • мед
  • часник
  • бульйон м'ясний – 0, 5 ст
  • сік апі льсіновий – 1 ст

Покроковий рецепт приготування

Борошно змішати з перцем і обваляти гуртки свинини. Обсмажувати на рослинній олії до рум'яної скоринки. Соус. У сковороді, де смажилася свинина, розтоплюємо вершкове масло. Потім, помішуючи, додаємо ложку борошна і часник, апельсиновий сік, цедру лимона, мед і бульйон. Коли закипить – викладаємо журавлину. Трохи згодом викладаємо в соус свинину. Подавати на стіл полив соусом.

0/5 (0 Reviews)