Інгредієнти
- борошно пшеничне
- перець червоний мелений
- свинина вирізка
- масло рослинне
Для соусу:
- масло вершкове – 100 г
- журавлина – 0, 5 ст
- мука пшеничне – 1 ч. л.
- цедра 1/2 лимона
- мед
- часник
- бульйон м'ясний – 0, 5 ст
- сік апі льсіновий – 1 ст
Покроковий рецепт приготування
Борошно змішати з перцем і обваляти гуртки свинини. Обсмажувати на рослинній олії до рум'яної скоринки. Соус. У сковороді, де смажилася свинина, розтоплюємо вершкове масло. Потім, помішуючи, додаємо ложку борошна і часник, апельсиновий сік, цедру лимона, мед і бульйон. Коли закипить – викладаємо журавлину. Трохи згодом викладаємо в соус свинину. Подавати на стіл полив соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!