Ця страва з грецької кухні. Вино може бути і червоне, і рожеве, в процесі приготування можна додати трохи лимонного соку. Власне, це не рецепт, а принцип – гарне м'ясо, хороше масло, вино, середземноморські спеції і гарний настрій.
Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти
- розмарин сухий – 1 ч. Л. (Кілька гілочок)
- орегано – 1 ч. Л. (Кілька гілочок)
- вино біле сухе – 1,5 склянки
- масло оливкове – 100 мл
- сіль дрібна морська – 1 ч. л.
- вода – 2 склянки
- свинина (шийна частина) – 1 кг
- перець горошком чорний, білий, рожевий – 1 ч . л.
Покроковий рецепт приготування
М'якоть свинини нарізати великими кубиками (3-4 см) і смажити на великому вогні в маслі в глибокій сковороді. Коли шматки м'яса підрум'яняться з усіх боків, а кількість рідини сильно зменшиться, погасити м'ясо вином, додати сіль, перець, материнку і розмарин. Влити 2 склянки гарячої води, накрити кришкою і тушкувати до м'якості протягом години. М'ясо подається до столу у власному соусі. Господині на замітку Ця страва з грецької кухні. Вино може бути і червоне, і рожеве. У процесі приготування можна додати трохи лимонного соку. Власне, це не рецепт, а принцип: гарне м'ясо, хороше масло, вино, середземноморські спеції і гарний настрій.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!