СВИНИНА У огірковий МАРИНАДІ

СВИНИНА У огірковий МАРИНАДІ

Інгредієнти

  • огірки мариновані
  • морква
  • свинина
  • вода мінеральна “Нарзан”

Покроковий рецепт приготування

З товстого свинячого медальйона зрізати кістку, надрізати смужку жиру, добре відбити, поперчити. Для маринаду розчавити велику часточку часнику, змішати з 1 ст. л. рослинного масла і підсмажити в невеликій сковороді на середньому вогні. Коли часник стане світло-золотистим, налити в сковороду 1/3 склянки огіркового розсолу, додати 1 ст. л. винного оцту і, не даючи маринаду закипіти, розчинити в ньому 1/2 ч. л. зацукрувався меду. Гарячий маринад вилити в тарілку зі свининою. Пом'яти м'ясо виделкою по обидва боки і залишити на 30 хвилин, періодично перевертаючи. Для приготування гарніру моорковь нарізати кружальцями і поставити варитися в 1 склянці мінеральної води. На розігрітій сковороді підсмажити м'ясо по 2 хвилини з кожного боку. Зварену моркву відкинути на друшляк, додати 1 ч. Л. оцту, рослинне масло, рубаний зелений лук. Перемішати.

0/5 (0 Reviews)