Свинина у коньяку

Інгредієнти

  • зелень
  • сіль
  • коньяк (або бренді) – 1 стакан
  • свинина – 1 кг
  • масло вершкове

Покроковий рецепт приготування

Підготовка продуктів . Свинину нарізати на порційні шматки. Зелень порубати. Свинину викласти в глибокий посуд, посипати зеленню, посолити, поперчити, залити коньяком і поставити на 2 години в холодильник.

Приготування . Обсмажити свинину на змазаних маслом решітках протягом 15 хв. при температурі 180 градусів, швидкість мінімальна. Через 15 хвилин перекласти м’ясо в каструльку, додати трохи топленого або вершкового масла, залити коньячним маринадом і тушкувати, закривши кришкою, 35-40 хв при температурі 235 градусів. Швидкість ВИСОКА. Подавати до столу з відвареним рисом і стручкової квасолею, обсмаженої з цибулею. Додаткова ідея: в маринад можна додати трохи товченого часнику для любителів.

0/5 (0 Reviews)