Інгредієнти
- болгарський перець
- соєвий соус
- пиво
- свинина
- часник
- мелений перець
- сіль
- морква
- імбир (корінь)
- масло оливкове
- цибуля ріпчаста
Покроковий рецепт приготування
Свинину нарізати на невеликі шматочки, цибулю і часник нарізати півкільцями, все перемішати і залити соєвим соусом, сіль за смаком. Поставити на 1 годину в холодильник маринуватися. Нарізати моркву кільцями, перець – невеликими шматочками і обсмажити все на оливковій олії до готовності. Потім обсмажити марінованованое м’ясо на невеликому вогні. Як тільки весь сік випарується, додати близько 150 мл пива, трохи загасити і додати обсмажені овочі, накрити кришкою і тушкувати на найменшому вогні 30 хв. Смачного)))
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!