Інгредієнти
- печериці – 300 г
- цибуля ріпчаста дрібний – 1 шт. < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло вершкове – 2 ст. л.
- лист лавровий – 1-2 шт.
- шафран – 1 щіпка
- цибуля-порей – 1 шт.
- зелена квасоля – 300 г
- паста томатна – 2 ст. л.
- вино кріплене – 50 мл
- суміш перців – за смаком
- кунжут (насіння) – 1 ч. л.
- свинина – 300 г
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Свинину нарізати кубиками, гриби – скибочками. Додати дрібно нарізану цибулю. Залити все вином і маринувати в холодильнику 30-40 хвилин. Викласти м'ясо, цибулю і гриби в ємність для рису, додати нарізану кільцями цибулю-порей, томатну пасту, лавровий лист, шафран, перець, сіль, перемішати. Гасити 40 хвилин. Через 40 хвилин поставити другу парову корзину із зеленою квасолею. Продовжувати тушкувати ще 20 хвилин. Посипати м'ясо кунжутом. На гарнір подати квасолю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!