Інгредієнти
- бульйон курячий – 125 мл
- соус соєвий – 3 ст. л.
- часник – 1 зубчик
- ананасовий сік – 125 мл
- морква середнього розміру – 4 шт.
- крохмаль – 1,5 ст. л.
- ананас консервований – 250 г
- нежирна свинина – 700 г
- зелені кислі яблука – 2 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло рослинне – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати середніми кубиками. Морква очистити і натерти на крупній тертці. Крок 2
У каструлі з товстим дном розігріти олію і обсмажити м'ясо, 8-10 хв., до утворення золотистої скоринки. Додати моркву, бульйон і соєвий соус. Довести до кипіння на середньому вогні, знизити вогонь до мінімального, накрити кришкою і готувати 1 ч. Крок 3
З яблук вирізати серцевину, м'якоть нарізати кубиками. Часник очистити і роздавити. Розвести крохмаль в ананасовому соку, влити в каструлю з м'ясом. Додати шматочки ананаса, яблуко і часник, перемішати і тушкувати на середньому вогні 10-12 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!