Свинина, тушкована З АНАНАСОМ

Свинина, тушкована З АНАНАСОМ

Інгредієнти

  • бульйон курячий – 125 мл
  • соус соєвий – 3 ст. л.
  • часник – 1 зубчик
  • ананасовий сік – 125 мл
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло рослинне – 2 ст. л.

  • морква середнього розміру – 4 шт.
  • крохмаль – 1,5 ст. л.
  • ананас консервований – 250 г
  • нежирна свинина – 700 г
  • зелені кислі яблука – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинина, тушкована З АНАНАСОМ

Свинину нарізати середніми кубиками. Морква очистити і натерти на крупній тертці. Крок 2

Свинина, тушкована З АНАНАСОМ

У каструлі з товстим дном розігріти олію і обсмажити м'ясо, 8-10 хв., до утворення золотистої скоринки. Додати моркву, бульйон і соєвий соус. Довести до кипіння на середньому вогні, знизити вогонь до мінімального, накрити кришкою і готувати 1 ч. Крок 3

З яблук вирізати серцевину, м'якоть нарізати кубиками. Часник очистити і роздавити. Розвести крохмаль в ананасовому соку, влити в каструлю з м'ясом. Додати шматочки ананаса, яблуко і часник, перемішати і тушкувати на середньому вогні 10-12 хв.

0/5 (0 Reviews)